3 начина да посрещнете пролетта с оригинални продукти за дома

Пролетта не е просто сезон - тя е свежест, вдъхновение, пробуждане и енергия за ново начало! И както всяко ново начало, това също започва отвътре навън - започвайки от средата, в която живеем и бавно простирайки се до всичко, с което имаме досег в ежедневието си. 


Днес в Dressed Boxes канализираме пролетното настроение с Х креативни идеи за пролетна декорация на дома. Достатъчно е да отворите вратата и да посрещнете вдъхновението!

1. Флорални мотиви в аксесоарите за дома

Едва ли съществува по-еднозначен символ на пролетта от цветната палитра на природата. И ако пробуждащите се цветове рисуват прелестни картини под прозореца ви, то вероятно е време вие да пренесете настроението им и от другата страна на стъклото!


възглавница с флорални мотиви

Един от най-лесните и универсални начини да го направите са декоративните възглавнички с пролетни мотиви


Те могат да се използват еднакво успешно в интериора на всекидневната, спалнята или детската стая, като служат за отличен пролетен акцент в обзавеждането. 


При нас можете да персонализирате възглавничките си с име, цитат, любима мисъл или специално послание. Достатъчно е да вложите собствен смисъл в аксесоара и да ни оставите да го пресъздадем по възможно най-добрия начин!



2. Букет от настроение в ежедневните задължения

Приготвянето на семейната вечеря и събирането около масата винаги са имали специално място в българската култура, без значение на колко стотици километри от България се развива действието. 


Ето защо, ние ти предлагаме разнообразие от кокетни малки детайли, с които ежедневието да придобие (буквално!) повече цвят и настроение!


Сред нашите пролетни предложения за кухнята и трапезарията можеш да откриеш:


  • Принтирани престилки за цялото семейство;
  • Персонализирани дъски за рязане от закалено стъкло;
  • Комплекти от подложки за хранене с чаши и др. 

Достатъчно е да избереш принт според вкуса си и да поръчаш онлайн с няколко клика!

3. Великденски мотиви за най-малките

По традиция, през пролетта посрещаме и един от най-светлите християнски празници - Възкресение Христово. Нещо повече - в някои домове ще има и членове на семейството, които го честват за първи път!


За да направите празника още по-специален и личен, можете да поставите и финалния щрих насред боядисаните яйца - тематични принтирани дрехи и бодита за най-малките


При нас можете да избирате между модели за момче и момиче в различни размери, както и да разчитате на безкомпромисно качество на материите, мекота и хипоалергичност.


Висококачествените принтове не избледняват с времето, а използваните бои са напълно безвредни за нежната бебешка и детска кожа. 



Готови ли сте за пролетта? Посрещнете я в дома си с Dressed Boxes!