Изненадай своята майка или баба в България за 8ми Март

8ми Март

Специално за 8ми март сме се погрижили да зарадваме майка или баба в България. 8ми Март е не само празникът на жените, но и денят, в който може да кажеш "Благодаря" на твоята майка или баба. Денят, в който ще се спреш малко в това забързано ежедневие, за да купиш цвете, да избереш подарък. Знам колко е трудно да направиш изненада, която да развълнува твоята майка. За това сме подготвили с много любов и нежност, невероятни дизайни на чаши и тениски, които с твоя помощ може да се превърнат в перфектния персонализиран подарък за най-скъпия ти човек в България. Няма значение в коя част на света се намираш, защото всичко, което трябва да направиш е да пуснеш поръчката през нашия сайт като напишеш адрес за доставка и телефон на твоята майка или баба в България. Другото остави на нас!

Цената за доставка до България е £3.85. Доствката е с ниска цена, защото моите проекти се осъществяват в България и няма нужда да се изпращат от Англия, където работя.

Ако искате да изненадате с уникален персонализиран подарък своята майка или баба в България разгледайте всички тениски и чаши, които можем да направи за тях. Тук в нашия сайт 👇👇👇

 Тениски и чаши за 8ми Март

Как да поръчаш лесно и бързо, с евтина доставка до България, може да гледаш видеото!