Как да спазим традициите за прощъпулник и да сме модерни?

прощъпулник традиция

Как се прави прощъпулник?

Така чаканото прохождане на бебе е вълнуващо и щастливо събитие за всеки родител. Прави се прощъпулник, на който детето върви след ръчно замесена питка, търкулната по бяла пътечка за прощъпулник, наричана още платно за прохождане или килимче за прохождане. В края на бялата пътечка за прохождане се нареждат предмети, и в зависимост от това кой предмет първи хване детето, с тази професия ще се занимава.

Това са прекрасни български традиции, които са се запазили с годините. Но как да разнообразим празника по прохождане на бебе и да го направим още по-цветен, забавен и специален?

Предлагам ви един лесен и модерен начин - с персонализирана пътечка за прощъпулник със снимка на детето.

Моделите платно за прощъпулник на Dressed Boxes са цветни, интересни и могат да останат за спомен на родителите, а впоследствие и на вече порасналото дете. Персонализираното килимче за прохождане е чудесен и модерен начин да се предадат традициите на следващите поколения, като същевременно с това пази спомените за един прекрасен празник, наситен с много положителни емоции.

Ако търсите за прощъпулник подарък, изберете персонализираната пътечка за прохождане. Най-популярният и харесван вариант е уникалната пътечка за прощъпулник със снимка на детето, името му, надпис и специален текст. На такава пътечка ще се радва както детето, така и родителите и близките, присъстващи на празника.

За тези от вас, които държите да съхраните и подчертаете българското, макар и далече от родината, изработвам специални модели на пътечка за прохождане с български шевици, снимка, надпис и текст.

Предлагам и платно за прощъпулник за спешни поръчки, в случай че нямате време да дочакате персонализацията. То е без снимка и име на детето, но с чудесни картинки и вдъхновяващ текст.

Всяко платно за прощъпулник се предлага в два варианта – за момичета и за момчета.
  
Изработвам не просто пътечка за прощъпулник, а красив елемент, носещ прекрасна визия на снимките и видеата, които правите по време на прощъпулника. Освен че е чудесно допълнение към декорацията на празника, персонализираното килимче за прохождане е и скъп спомен от този така важен момент за всеки родител, за всяко семейство - прохождане на бебе.

Към всяко платно за прохождане можете да поръчате боди или тениска с темата на пътечката. А като подарък към всеки комплект за прощъпулник получавате и дигитален банер, който да принтирате и да направите празника още по-цветен и интересен. Комплектите за прохождане на бебе са подходящи и като прощъпулник подарък, за да зарадвате родителите и детето.

Освежете традициите на прощъпулника с персонализирано платно за прохождане или пътечка за прощъпулник със снимка на детето и ще получите освен цветен акцент на празника, но и незабравим спомен.