Готови за лятото: превърнете пътуването в приключение!

Готови за лятото: превърнете пътуването в приключение!

Лятото стремглаво наближава, а колкото по-рано планирате пътуването си до България или до която и да е друга дестинация - толкова по-големи са шансовете ви да се подготвите за него както подобава.

Независимо дали ще почивате в планината, на плажа или в родния си град, екипът на Dressed Boxes ви предлага специална селекция летни продукти, с които да направите изживяването лично и персонализирано.

Ето и нашите специални предложения за летните дни, с които всяко пътешествие ще се превърне в ценен и незабравим спомен!


#1 Персонализирани плажни кърпи

 

Съчетахме класическите летни цветове и мотиви с възможност за принт на име или послание: за да може всеки член на семейството да се чувства специален и значим. Можете да поръчате комплект за себе си и децата си, и дори да вземете персонализирана плажна кърпа като подарък за роднините, които планирате да посетите.

Кърпите се предлагат в различни размери, но си приличат по едно: качествени материали за изработка, съчетани с най-съвременните технологии за печат с високо качество и издръжливост.


#2 Персонализирани калъфи за паспорт


Всяко пътуване извън граница изисква притежаване на паспорт, а всеки паспорт изисква правилно съхранение, за да остане в добро състояние. За да съчетаем практическата полза с персонализираното изживяване, ние ви предлагаме калъфчета за паспорт с различни цветови, дизайнерски и тематични мотиви.

От детските принтове с животни до свежите младежки модели с приключенски символи - всичко, което трябва да направите, е да подберете дизайна, да сложите името си върху него и да се насладите на резултата!


#3 Термо чаши за пътуване

 

термо чаши за пътуванеАко поне веднъж сте разсипвали кафето си в колата или сте разливали детски сок на летището, то със сигурност няма нужда да ви убеждаваме в ползите от чашите с херметично затваряне.


В съчетание с термоизолиращото действие, те могат да служат за пренасяне на вода за бебешко мляко, за пренос на топли напитки или за всички останали нужди, които имате по време на път. Чашите могат да се измиват в съдомиялна машина, а персонализираните им печати остават ярки и детайлни години наред.


#4 И други


За да отговорим на нуждите на всички приключенци, ние ви предлагаме широк набор от персонализирани аксесоари за път, като например:

Памучни тениски с тематични принтове;
Персонализирани таг етикети за куфар;
Комплекти от раници и бутилки за вода;
Метални канчета за къмпинг и планина;
Продукти с шевици за тематично завръщане в България;
И др.

Екипът на Dressed Boxes ви желае едно лято, за което да разказвате дълго - и да разказвате с усмивка!