Как да се подготвим за новата учебна година?

Скоро децата ще се завърнат по класните стаи и очакват с нетърпение да видят своите приятели, да им разкажат за лятото - за своите преживявания, игри, забавления и незабравими моменти.
Началото на учебната година е специален момент както за децата, така и за техните родители, тъй като изисква предварителна подготовка и планиране. С наближаването на септември месец всички родители започват трескаво да търсят училищни раници, бутилки за вода и пособия за своите деца.
Днес ние от Dressed Boxes ще ви дадем няколко съвета за това как да се подготвите и да бъдете спокойни, че детето ви има всичко необходимо за училище.

1. Направете списък с необходимите неща - в зависимост от персоналните нужди, всеки списък би изглеждал по различен начин. Някои от най-често търсените продукти за първия учебен ден са училищна раница или чанта, бутилка за вода, несесер, моливи, химикалки, боички, листи за рисуване, тетрадки, облекла, учебници, помагала, чертожни инструменти.

2. Проучете в интернет какви продукти се предлагат на пазара, кое е качествено, кое не е, сравнете цените. В днешно време разполагате с много възможности за проучване на пазара и за избиране на най-оптималния вариант спрямо нуждите на детето ви.

3. Говорете с детето си - всички принадлежности ще бъдат предназначени за него, затова трябва да бъдат по негов вкус и да му бъдат от полза, за да направят ходенето на училище по-забавно и по-приятно. Едно от нещата, които много се харесват на децата, е персонализацията - било то върху раници, шишета, тениски и така нататък. В Dressed Boxes предлагаме продукти като раница или бутилка с името на вашето дете с уникални дизайни, които ще го отличават от останалите. Имаме модели с котенце, зайче, динозавър, еднорог, Трансформърс, Minecraft и още много други.

4. Консултирайте се с ваши приятели, които също имат деца ученици. Понякога препоръката от уста на уста е най-ценното и полезно нещо, което можем да получим като съвет.

5. И най-важното: забавлявайте се! Нека подготовката за училище да не ви вкарва в стресови ситуации, започнете да се подготвяте по-отрано, за да имате достатъчно време да проучите, да сравните и да прецените какво ще бъде най-подходящо за вас. Единственото, което има значение, е вие и детето ви да бъдете удовлетворени от избора, от направените покупки и да стартирате годината с усмивка!

На родителите ще пожелаем успех с подготовката, а на учениците много усмивки и отлични оценки, забавлявайте се, учете и играйте, защото това са най-хубавите години!