Как да зарадвате вашите майка и баба за осми март?

подаръци за 8 ми март

Имате ли майка и баба в България, които бихте искали да зарадвате за празника осми март? Аз съм човекът който може да ви помогне - моят бранд Dressed Boxes е бранд, чрез който изработвам персонализирани подаръци за всички българи в чужбина, тъй като аз самата живея далеч от България. 

В последните години имахме страхотни кампании, с които зарадвахме страшно много майки и баби, така че ако и вие искате да зарадвате вашите близки в България, не се колебайте и се свържете с мен, можем да направим страхотни персонализирани подаръци за тях!

 Какъв да бъде подаръкът?

 Предлагам чаша със снимка на вас или внучетата, защото много добре знам как бабите милеят за това да видят техните внучета, които са далеч и които не виждат през по-голямата част от годината. Със сигурност биха се зарадвали страшно много на подарък, който е неочакван, защото вие сте в чужбина, а те са в България, а когато те знаят, че вие мислите за тях - това е най-хубавото нещо в самия жест!

 

Огромна радост за тях е да получат изненадващ подарък за толкова прекрасен празник, какъвто е Денят на майката, а и мисля, че е изключително важно ние, които сме далеч от родината, да се сещаме за близките си в България и да правим всичко възможно те да знаят, че ние не сме ги забравили, че мислим за тях, че искаме да имаме топла и близка връзка.

 

Ако искате да зарадвате наистина някой ваш близък в България, не се колебайте: тази година имам страхотни предложения за персонализирани подаръци със снимка както на чаши, така и на тениски

  

Какво ново тази година?

 

От тази година мога да ви предложа и страхотни подаръци под формата на възглавнички, които са със снимка. Може да сложите няколко снимки на цялото семейство или на всички ваши най-скъпи същества, така че да се получи един страхотен и незабравим подарък! 

 

Как протича целият процес?

 

Всичко това може да стане изключително лесно - единственото нещо, което вие трябва да направите, е да се свържете с мен и оттам нататък аз съм човекът, който ще организира всичко за вас и ще изпрати нещата към вашите близки като ще се постарая те да пристигнат навреме за 8-ми март и да зарадваме вашите мили същества в България!

 

Не се колебайте, ако искате и мислите как да зарадвате ваши близки, свръжете се с мен и с огромна радост ще ви помогна!

Каквото и да подарите за празника, помнете едно: няма по-голям подарък от топлата дума и уважението към тези, които са ни отгледали! Затова ги ценете и им напомняйте често колко значими са за вас!