Как да опазите дома си чист по време на боядисване на яйца за Великден?

Великден чука на вратата, а заедно с него - и приключението, наречено “боядисване на яйца”. А както отлично знаете, приключението е толкова по-голямо, колкото повече на брой и по-малки на възраст са участниците в него!


Иначе казано - ако боядисвате яйца с децата у дома, домът може и да понесе известни щети. Днес ви даваме няколко идеи как да минимизирате щетите и да си спестите от времето за чистене, което често е по-дълго от времето за боядисване. 

Използвайте непромокаеми дъски или подложки

Синтетичните бои за яйца могат да нанесат трайни поражения върху кухненския плот, особено ако са в големи количества и ако не се почистят веднага.


Една добра опция да избегнете зацапванията вместо да се чудите как да ги премахнете е да използвате непромокаема подложка, дъска или мушама, върху която да се развива действието.


Ако тя е персонализирана с името на вашето семейство - имате рецептата за перфектно съчетание между естетика и функционалност!

Оборудвайте се с подходящи за целта престилки

Единственото по-застрашено от плота на кухнята по време на боядисване на яйца - това са дрехите. Добра идея е да сте облечени в панталон и фланелка, за които няма да ви е мъчно, а още по-добра - да използвате кухненска престилка, която да защити всички части на облеклото ви.


В Dressed Box ще откриете както единични великденски престилки, така и комплекти за майка и дете с еднакви принтове и опция за персонализиране с име.