Персонализирани коледни подаръци

Оригинални идеи за коледни подаръци

оригинални идеи за персонализирани подаръци

Наближава това време в годината, в което всички сме в трескаво търсене на коледни и новогодишни подаръци. И аз, като човек, който обожава персонализацията, искам да помогна на повече хора да излязат от сивото ежедневие и да подарят или да получат нестандартен коледен подарък. Подарък, който ще ги усмихне, който ще им сгрява сърцето по време на празничните дни и който ще остане скъп спомен от и за любимите ни хора. Kоледен подарък за семейство.

Какво да подаря за Коледа?

Често ми задават този въпрос. Предлагам ви своите оригинални идеи за персонализирани подаръци, които да осъществите заедно с най-доброто място за това - Dressed Boxes! Уникалните персонализирани коледни подаръци, които ще откриете тук, не са само материални, те носят емоции, показват отношение и създават още по-приятно празнично настроение.

Специално за децата и семействата с бебета предлагам подаръци за първата Коледа на детето - бебешко боди, персонализирани коледни играчки за елха, персонализиран коледен чорап, персонализирана коледна възглавница, коледни суитшърти и др. С тях не само ще увековечите първата Коледа на детето си, но и ще останат като скъп подарък, който порасналото ви дете да получи след години.

Погрижила съм се и за това да зарадвате цялото си семейство с персонализирани подаръци за коледните празници. Изработвам коледни тениски за цялото семейство, които се превръщат в любимо облекло за коледни фотосесии, а впоследствие и като задължителен аксесоар за празнуването на всяка семейна Коледа. Идеални за декорация са възглавниците с празнична тематика, както и мекичките коледни възглавници със специални пожелания.  


   

Чудесно допълнение към празничната атмосфера е и персонализираният коледен чорап с име. Можете да поръчате от красивите коледни чорапи, които са подходящи за закачане и радват както децата, така и възрастните.

Позволете на коледния дух да завладее дома ви и направете празниците си незабравими, топли и изпълнени с положителни емоции с уникалните персонализирани коледни подаръци от Dressed Boxes! Хубавото е, че доставяме до цял свят и така всеки българин в чужбина ще получи частица нежност и внимание, защото нашите подаръци са направени от вас, за вас! 

А аз мога да ви гарантирам, че всички ваши коледни оригинални идеи за персонализирани подаръци ги осъществявам с много любов и лично отношение!

 

коледни подаръци