Как да накараме децата да пият повече вода?

Как персонализираните бутилки помагат на децата да пият повече вода?

Бутилка за вода с името на детето

Всички знаем, че водата е едно от най-важните неща за всеки жив организъм и приемът ѝ ни поддържа здрави и енергични. Как обаче да накараме децата ни да пият повече вода? Защото нека си го кажем направо – доста често те или не искат, или забравят, улисани в интересните си занимания. Един добър, интересен и наистина работещ начин е с помощта на персонализирани бутилки за вода за деца!

Това са бутилки с името на детето, които са изключително удобни, стилни и с уникален дизайн.

Практичните персонализирани бутилки са наистина чудесен вариант за стимулиране на пиенето на вода, тъй като децата се радват на картинките и надписите по бутилката, хвалят се на приятелите си, а това по-често ги подсеща да пият вода.

Всяка една бутилка за вода с името на детето е лека и може да се носи навсякъде – в училище, на излет, на разходка.

Децата често са разсеяни и се случва да си забравят вещите на различни места, но тъй като бутилките са с техните имена, дори и да ги забравят, те ще могат по-лесно да си ги намират или да им ги връщат.

Оригинални идеи за подарък за рожден ден на дете

Тези персонализирани бутилки за вода за деца са и много желан подарък от самите деца. Могат да бъдат и уникален подарък за техните приятели по различни поводи. Може да поръчате бутилка за вода с любим герой за рожден ден или да си решите проблема с подаръка за имен ден. Богатият избор от дизайни прави избора ви за подарък много лесен. В зависимост от детето може да изберете бутилки за вода с цветя, русалка, футболист, трансформърс, еднорог, пате, Minecraft, кола, панда, пеперуда, лъвче.

Какви бутилки с името на детето да изберете?

Предлагам малки персонализирани бутилки за деца и големи персонализирани бутилки за по-големи деца и възрастни с печат и от двете страни.

Малки персонализирани бутилки за деца
Те са с вместимост 400 мл, направени са от алуминий и са с две капачки в комплекта - тип биберон за най-малките и обикновена капачка с карабинка, с която бутилката може да се закача на раница или чанта, за да не се губи и забравя. Пластмасата е сертифицирана за качество от производителя, без BPА.

Големи персонализирани бутилки за вода
Бутилките са произведени от неръждаема стомана и са с вместимост 500 мл. Подходящи са както за по-големи деца, така и за родителите им или за други възрастни. Двустенни са и наподобяват термос – могат да задържат напитките топли или студени до 24 часа.

Персонализирани бутилки за малки  Персонализирани бутилки за големи  детски персонализирни бутилки за вода

Детските бутилки за вода са подходщи както за момичета, така и за момчета. Всичко зависи от това с какъв дизайн ще изберете. Персонализираните шишета за вода са с изключително изчистена визия и с приятни, закачливи картинки.

Персонализирини бутилки за момичета

Красиви бутилки за вода с цветни дизайни на принцеси, пеперуди, цветя ще се превърнат в красив аксесоар за малките и по-големи принцеси. Те не само ще им се радват, но и с удоволствие ще пият вода навсякъде и по всяко време. 

Персонализирани бутилки за момчета

Дизайните на бутилките за момчетата са изключително интересни и заинтригуващи за децата. Има за феновете на футбола, за електронни игри, като Minecraft

 

Можете да изберете някои от готовите дизайни, но дори да имате друга идея за визия или искате нещо различно, което не съм правила, мога с удоволствие да ви го изработя, за да получите неповторима бутилка за вода с името на детето!

 персонализирани бутилки за вода

 

Вижте повече за персонализираните бутилки за малки и големи.