За менперсонализирани бебешки бодитаЗдравейте,
Казвам се Цвета и съм създател на Dressed Boxes. Това е български бранд, основан в Англия, който изработва персонализирани подаръци за българи в чужбина. Обичам персонализацията - тя носи най-много емоции, затова с огромна любов изработвам пътечки за прощъпулник, възглавници, персонализирани тениски за деца и възрастни, чаши, бодита с текстове за първи рожден ден, бодита за първата Коледа и др. Тук може да поръчате вълнуващи, интересни и модерни персонализирани подаръци за рожден ден или друг повод с ваши имена и снимки. Те ще ви помагат да се радвате и преживявате отново и отново спомените, които ви правят щастливи. 


За мен Dressed Boxes не е обикновен бранд и не е просто работа. За мен е страст, емоция и най-вече - сбъдната мечта. Това е нещо, за което съм копняла от съвсем малка. Още от дете обичах да творя с ръцете си, затова и впоследствие завърших „Графичен дизайн“. А когато станах майка, прекарвах нощите си в шиене на играчки и одеяла за дъщеря ми. Това ме зареждаше изключително много и ми даваше сили да се справя с трудностите. Така, през 2011 г. стартирах този мой бизнес-мечта.

Когато се преместихме в Англия, продължих да развивам страничката си и да правя ръчно изработени кукли и разнообразни предмети. Въпреки многото трудности и без никаква финансова подкрепа, бях твърдо решена да следвам мечтите си – да развия графичния дизайн и ръчната изработка и да не си търся друга работа, която няма да ми носи щастие. Така започнах да правя проекти, персонализирани дизайни и предмети, извиращи директно от сърцето ми.

Dressed Boxes е нещото, в което горя, в което влагам не само ръцете и ума си, но и душата си. Всички персонализирани подаръци, пътечки за прощъпулник, персонализирани тениски, бодита с текстове за първи рожден ден, бодита за първата Коледа и т.н. са изработени с голямо внимание. В тях са вложени моите емоция, вдъхновение и отношение, защото шиенето и работата с платове е моята страст.

Щастлива съм да правя празниците ви още по-невероятни, а делниците ви по-необикновени. Ще се постарая да продължавам да ви радвам и да съм във ваша услуга.

Ако търсите нещо специално, аз съм тук, за да направим мечтания подарък!

Бъдете смели, следвайте мечтите си и ги сбъдвайте!